Ilyen volt – ilyen lett

Klaudia

Ennek a kedves párnak hármas ikrei születtek. Akinek csak egy gyereke is van, azt tudja mivel jár ez. Nagyon bölcsen megvárták azt a kort, amikor már érdemes volt újra beruházni az otthonukba.
Először a nappalival kezdtük.
Két bútort terveztem nekik. Egy tv- és játéktároló szekrényt és három db lehajtható ajtajú (Íróasztal) tároló szekrényt. Mindegyik tömör olajozott diófa. Ez is nagy ritkaság.
A kanapé kiválasztása humoros volt. Mutattam sok fajta kanapét és semmi. Végül rákérdeztem, hogyan szoktak tévét nézni. Kiderült, hogy egy kupacban, összebújva. Én a vendégfogadásra koncentráltam, de ezt felülírta a családi összebújás. Nagy ülésmélységű kanapé volt a nekik való. Nagyon örültem neki, hogy vannak még ilyen családok. A kanapé mögött lerakó asztalka van.
Ha pár év múlva leamortizálódik a kanapé, kicserélik. De a többi bútor örök darab.
Jelenleg az étkezőbe terveztem egy számítógépes sarkot és egy magas támlájú kárpitozott ülőbútort egy beugróba. Ha kész lesz, folytatjuk.

Tulajdonos véleménye

Én élveztem a tervezéssel töltött közös időt. Kedves, segítőkész, határozott vagy. És őszinte! Ha valami nagyon nem odaillő ötlettel álltam elő, kedvesen de határozottan tudomásomra hoztad, hogy ez nem az az irány, ami nekünk kell, és ajánlottál alternatívákat, amiből mindig lelkesen válogathattam. Nagyon tetszett a rugalmas hozzáállásod is, mindig gyorsan tudtunk egyeztetni, sosem várakoztattál meg.
Klaudia

Fényképek

– kattints a képekre a nagyításhoz –

Vissza a galériához

Gézárt Judit lakberendezés lakberendező
2017-09-11T19:26:33+00:00